Croatia Open Land Tours DMC je turistička agencija osnovana 2014. godine sa sjedištem u Karlovcu te uspješno posluje na području Karlovačke županije i središnje Hrvatske. Naše poslovanje temelji se na individualnom pristupu prema svakom gostu, svakom upitu posvećujemo se u potpunosti te u suradnji s vama dolazimo do konačne ponude na obostrano zadovoljstvo. U svim turama naglašavamo koliko je važno misliti i paziti na prirodu, kako živjeti u skladu s njom, kako poštovati i njegovati prirodni eko sustav.

Možemo reći da je svaka naša ponuda zapravo tailor made, složena prema vašim zahtjevima i uvijek se trudimo pružiti dodanu vrijednost svakom gostu. Tako imate priliku saznati raznolike zanimljivosti o prirodnom okruženju lokaliteta kojeg posjećujemo, običajima, kulturi, hrani, općenito o načinu života lokalne zajednice.

Osim adrenalinskog doživljaja tokom aktivnosti kao što su rafting, trekking, 4×4 safari vožnje u terenskim vozilima, ronjenje ili speedboat vožnja gliserima, organiziramo i gastro-vinske ture, razne team building radionice te foto safari i foto lov ponude u trajanju od jednog ili više dana.

Jedna od naših najposebnijh ponuda je 4×4 sedmodnevna avantura tijekom koje istražujemo skrivene puteve Hrvatske. Netaknuta divljina šuma, planina, potoka i rijeka, lokalni specijaliteti pripremljeni na pravoj logorskoj vatri samo su neka od brojnih iznenađenja koja vam nećemo odmah otkriti.

Vi ste na potezu, kontaktirajte nas oko svih detalja i opustite se jer PRIRODA PREUZIMA!