O AGENCIJI

Croatia Open Land Tours DMC je turistička agencija osnovana 2014. godine sa sjedištem u Karlovcu te uspješno posluje na području Karlovačke županije i središnje Hrvatske. Naše poslovanje temelji se na individualnom pristupu prema svakom gostu, svakom upitu posvećujemo se u potpunosti te u suradnji s vama dolazimo do konačne ponude na obostrano zadovoljstvo. U svim turama naglašavamo koliko je važno misliti i paziti na prirodu, kako živjeti u skladu s njom, kako poštovati i njegovati prirodni eko sustav.

Možemo reći da je svaka naša ponuda zapravo tailor made, složena prema vašim zahtjevima i uvijek se trudimo pružiti dodanu vrijednost svakom gostu. Tako imate priliku saznati raznolike zanimljivosti o prirodnom okruženju lokaliteta kojeg posjećujemo, običajima, kulturi, hrani, općenito o načinu života lokalne zajednice.

Osim adrenalinskog doživljaja tokom aktivnosti kao što su rafting, trekking, 4×4 safari vožnje u terenskim vozilima, ronjenje ili speedboat vožnja gliserima, organiziramo i gastro-vinske ture, razne team building radionice te foto safari i foto lov ponude u trajanju od jednog ili više dana.

Jedna od naših najposebnijh ponuda je 4×4 sedmodnevna avantura tijekom koje istražujemo skrivene puteve Hrvatske. Netaknuta divljina šuma, planina, potoka i rijeka, lokalni specijaliteti pripremljeni na pravoj logorskoj vatri samo su neka od brojnih iznenađenja koja vam nećemo odmah otkriti.

Vi ste na potezu, kontaktirajte nas oko svih detalja i opustite se jer PRIRODA PREUZIMA!

O VLASNIKU AGENCIJE

Vlasnik i direktor agencije je Krešo Rogoz – diplomirani inženjer Lovstva i zaštite prirode.

Krešo je iskusan vodič, skiper, avanturist u duši. Od djetinjstva je zaljubljen u prirodu Karlovačkog područja i šire središnje Hrvatske, te ih vrlo dobro poznaje. Njegova strast su boravak u prirodi, planinarenje, rafting u kišnim razdobljima, preživljavanje u prirodi, 4×4 overland te ima dugogodišnje iskustvo u svim granama pustolovnog turizma.

On je zapravo idealan primjer osobe koja je životnu strast, ljubav i hobi uspješno pretvorila u posao koji obožava raditi.

Mudar je bio Konfucije kada je rekao: ” „PRONAĐI POSAO KOJI VOLIŠ I NEĆEŠ MORATI RADITI NI JEDNOG DANA SVOG ŽIVOTA“

Osim diplome, Krešo posjeduje niz drugih uvjerenja i licenci koje potvrđuju njegovu profesionalnost i posvećenost poslu; certificirani voditelj poslovnice, voditelj poslovnice turističke agencije, voditelj pustolovnog turizma, voditelj brodice B kategorije, vatrogasac 1. klase, završen program osposobljavanja za gašenje šumskih požara, specijalizacije u vatrogastvu: vezist, radovi na vodi te aparati za zaštitu dišnih organa.

OSNOVNI PODACI O PODUZEĆU

Naziv poduzeća: Croatia Open Land Tours DMC

Adresa i sjedište: Kamensko 6a, 47 000 Karlovac, Hrvatska

Krešo Rogoz: vlasnik, direktor i voditelj poslovnice

Kontakt e-mail: info@croatia-open.land.com

Kontakt mob: +385 99 5484 002

Radno vrijeme za rad s korisnicima: 0-24h

MBS: 080913810

OIB: 36785069095

ID KOD: HR-AB-47-080913810

Poslovna banka: Karlovačka banka

SWIFT/BIC: KALCHR2X

IBAN: HR3924000081110220033

Oblik vlasništva: Privatno

Godina osnivanja: 2014.

Podliježe nadzoru: Turistička inspekcija, Područna jedinica Zagreb, Trg Republike Hrvatske 8/1

Obavijest o načinu podnošenja prigovora: Korisnici turističkih usluga svoje prigovore mogu uputiti putem elektroničke pošte: info@croatia-open-land.com

ili pisanim putem na adresu sjedišta agencije: Kamensko 6A, 47 000 Karlovac

Opće uvjete možete pronaći ovdje