Uzmite predah od ubrzanog životnog ritma, odmorite svoju dušu i tijelo…

Na svega 10-ak minuta od centra Karlovca, u mjestu Brodarci na adresi Sveta Margareta 25a smjestilo se divno seosko imanje MA-LA. Do naplatnih kućica Karlovac -Zagreb dijeli vas 5 minuta vožnje. Na svakom koraku osjeti se tradicionalni seoski štih koji podsjeća na neka stara, bolja vremena. U 4 zasebne seoske drvene kuće smještaj je moguć za 10-12 osoba, dok je hrana koja se nudi na ovom imanju plod vlastite kuhinje domaćina s naglaskom na domaće, kvalitetne namirnice i pripremu s velikom ljubavlju koja je od davnina poznata kao najbolji začin svakog jela. Gostima se nude jela poput popularnog roštilja, kotlovine, ražnja ili peke, preko domaćih sireva, kobasa, jaja i špeka, pa sve do nešto zahtjevnije pripreme košer hrane. Ukoliko pak pripremate proslavu poput krstitki, rođendana, zaruka ili se jednostavno želite opustiti u ugodnom ambijentu uz obitelj, dobre prijatelje i finu hranu ovo je mjesto za vas.

Boravak u prirodi na imanju uključuje druženje, razne radionice, kuhanje, šetnje na imanju i u okolici, kupanje, boravak u vrtu te upoznavanje sa temeljnim radovima na povrtlarstvu.

Ako želite začiniti svoj boravak na imanju nekom novom avanturom, Croatia Open Land Torus DMC rado će vam biti na raspolaganju za rafting, 4×4 safari off road, trekking, foto safari, Green gastro&wine turu ili vam pokazati ljepote grada Karlovca i njegovih znamenitosti kroz ponudu “1 dan u Karlovcu”

više na linkovima:
http://croatia-open-land.com/tours/karlovac-u-jednom-danu/
http://croatia-open-land.com/tours/karlovac-u-jednom-danu-rafting-tura/

Cijena smještaja: na upit