Uzmite predah od ubrzanog životnog ritma, odmorite svoju dušu i tijelo…

Na svega 10-ak minuta od centra Karlovca, u mjestu Brodarci na adresi Sveta Margareta 25a smjestilo se divno seosko imanje MA-LA. Do naplatnih kućica Karlovac -Zagreb dijeli vas 5 minuta vožnje. Na svakom koraku osjeti se tradicionalni seoski štih koji podsjeća na neka stara, bolja vremena. U 4 zasebne seoske drvene kuće smještaj je moguć za 10-12 osoba, dok je hrana koja se nudi na ovom imanju plod vlastite kuhinje domaćina s naglaskom na domaće, kvalitetne namirnice i pripremu s velikom ljubavlju koja je od davnina poznata kao najbolji začin svakog jela. Gostima se nude jela poput popularnog roštilja, kotlovine, ražnja ili peke, preko domaćih sireva, kobasa, jaja i špeka, pa sve do nešto zahtjevnije pripreme košer hrane. Ukoliko pak pripremate proslavu poput krstitki, rođendana, zaruka ili se jednostavno želite opustiti u ugodnom ambijentu uz obitelj, dobre prijatelje i finu hranu ovo je mjesto za vas.

Boravak u prirodi na imanju uključuje druženje, razne radionice, kuhanje, šetnje na imanju i u okolici, kupanje, boravak u vrtu te upoznavanje sa temeljnim radovima na povrtlarstvu.

Ako želite začiniti svoj boravak na imanju nekom novom avanturom, ekipa iz Croatia Open Land-a rado će vam biti na raspolaganju za rafting, 4×4 safari off road, trekking, foto safari, Green gastro&wine turu ili vam pokazati ljepote grada Karlovca i njegovih znamenitosti kroz ponudu “1 dan u Karlovcu”

više na linkovima:
http://croatia-open-land.com/tours/karlovac-u-jednom-danu/
http://croatia-open-land.com/tours/karlovac-u-jednom-danu-rafting-tura/

Cijena smještaja: na upit