Team building – rafting na donjem toku Mrežnice

Dionica Generalski stol-Zvečaj (restoran Zeleni kut)

Karlovac, grad na 4 rijeke okružen netaknutom prekrasnom prirodom pravo je mjesto za jačanje timskog duha. Uzmite predah od napornog radnog tjedna i saznajte koji tim može pobjediti izazove izvan ureda!
Istražite s nama karlovačku rijeku Mrežnicu i uživajte u zabavnoj vožnji u profesionalnim čamcima i svoj pripadajućoj opremi. Vozimo na dionici između Generalskog Stola i Zvečaja, na rubu divljine i civilizacije.
Polazak je od mosta u Keićima, a cilj je obala pored restorana Zeleni Kut, dok su kupanje i svladavanje slapova sastavni dio izleta.

Opis ture
Po dolasku u restoran “Zeleni kut” u Zvečaju, upoznajete se s vodičima i skiperima, te dobivate svu potrebnu opremu za rafting. Nakon polusatne pauze za osvježenje, nastavljamo do rijeke do mjesta polazišta.
Kod mosta u Generalskom stolu je presvlačenje i priprema, a oko podneva početak raftinga.
Nakon ukrcaja, izlet započinje veslanjem uzvodno do slapa u Keićima gdje je moguće skakanje i kupanje na slapu. Nakon toga počinjemo veslati nizvodno do Zvečaja gdje se prelazi desetak slapova. Rijeka Mrežnica je između slapova mirna i vrlo pogodna za kupanje.
Vožnja traje 2,5 – 3h sa više kraćih pauza za odmor i kupanje ako nam vrijeme bude povoljno. Bistra i ljeti topla rijeka, ranga 1-2 stupnja divlje vode, pogodna je za timsko natjecanje i rafting vožnju. Završavamo u Zvečaju, na livadi i poznatom kupalištu restorana “Zeleni kut”.
Nakon raftinga, u restoranu “Zeleni kut” čekat će vas roštilj.
Slijedi druženje uz mogućnost sportskih aktivnosti na livadi uz Mrežnicu (odbojka na pijesku, nogomet, badminton…).

Oprema:
Koristimo profesionalne Gumotex Pulsar rafting čamce kapaciteta do 10 osoba, a svaki čamac ima iskusnog vodiča skipera sa licencom zaduženog za uvježbavanje i sigurnost posade.
U čamcu je i vodonepropusna bačvica za foto aparate i slično. Svaki rafter dobiva veslo i prsluk za plivanje i kacigu, te neoprenske šlapice, a u slučaju hladnijeg ili vjetrovitog vremena neoprensko odijelo.

Uz velike Pulsar čamce, koristimo i Gumotex Orinoco – za dvije odrasle osobe koji su vrlo stabilni i jednostavni za korištenje.

Ponuda obuhvaća: rafting vožnju u profesionalnim čamcima uz stručno vodstvo licenciranih skipera i svu potrebnu opremu (veslo, neoprensko odijelo, prsluk, kaciga, šlapice), osiguranje od nezgode, slikanje/snimanje go pro kamerama, roštilj u restoranu “Zeleni kut”.

Ponuda ne obuhvaća: piće, uz nadoplatu isto možemo dogovoriti s restoranom, troškove prijevoza od mjesta polazišta do starta. Ukoliko želite, moguća je organizacija kompletnog prijevoza uz nadoplatu.

Za rafting preporučujemo ponijeti: kupaći kostim, ručnik, suhu obuću i odjeću, kremu za zaštitu od sunca.

Ne preporučujemo nositi na vodu dragocjenosti poput nakita, satova i sl., a ukoliko želite ponijeti mobitel ili fotoaparat neka svakako budu vodootporni. U slučaju da nosite naočale pričvrstite ih vezicom.

Broj osoba: 4-40

Cijena aranžmana: 250kn po osobi

Datum izleta: termin ćemo uskladiti ovisno o vašim željama i našim slobodnim datumima

Ukoliko se odlučite za ovaj aranžman potrebno je uplatiti 50% avansa kako biste rezervirali i potvrdili termin. Nakon potvrdnog maila šaljemo Vam predračun za uplatu i ugovor o izletu.

Za sva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.