Robinzonski kamp Leskar

Za sve one koji su jedva dočekali lijepo vrijeme kako bi pobjegli u prirodu i „napunili baterije” otvoren je robinzonski kamp u Gornjem Zvečaju uz jednu od najljepših rijeka u Hrvatskoj – Mrežnicu. Pobjegnite s vrućeg gradskog asfalta i doživite nešto potpuno novo u čarima prirode ovog kraja.

U kampu Vam nudimo usluge smještaja. Ukoliko ste već iskusni u kampiranju dođite s vlastitim šatorom i opremom te iznajmite kamp mjesto, a za one malo manje hrabre koji će tek otkriti ovakvu vrstu boravka omogućili smo smještaj u drvenim kućicama. Za hranu i vodu se brinete sami, a mi smo Vam pripremili mjesta za roštiljanje. Kamp je pogodan za sve uzraste, a za goste kampa osiguran je sanitarni čvor.

Ovo mjesto savršeno je za opuštanje, uživanje i bijeg od užurbane svakodnevice. Sami odaberite kako ćete provoditi vrijeme kod nas, iskoristite što Vam priroda nudi. Kupajte se u Mrežnici, smaragdnoj ljepotici našeg kraja. Za one koji žele istražiti Mrežnicu i promatrati prirodu ploveći po rijeci, nudimo mogućnost najma kanua i SUP daske. Za one sportskog duha pripremili smo teren za odbojku na pijesku. U blizini kampa nalaze se slapovi, uživajte u samom pogledu, sjednite pod manje slapove i isprobajte „prirodnu masažu” vodom. Rijeka Mrežnica poznata je i po brojnim vrstama riba zbog kojih ribiči dolaze iz svih krajeva Hrvatske, tako da je i ribolov jedna od mogućih aktivnosti u našem kampu. Zaljubljenicima u floru i faunu preporučujemo šetnju i istraživanje okolnih šuma. Kod nas nema gradske buke, već samo one prirodne koja dolazi od obližnjeg slapa, ptica i žaba, a za gradsku rasvjetu zamjena su mjesec i zvijezde.

Dovedite i svoje kućne ljubimce, dobrodošli su kod nas!

Cijene u periodu 1.5.-15.6.:

Najam kućice/noćenje za dvije osobe 150 kuna
Noćenje po osobi sa šatorom 60 kuna

Cijene u periodu 15.6.-15.9.:

Najam kućice/noćenje za dvije osobe 180 kuna
Noćenje po osobi sa šatorom 70 kuna

Cijene u periodu 15.9. do 31.10.:

Najam kućice/noćenje za dvije osobe 150 kuna
Noćenje po osobi sa šatorom 60 kuna