Safari rafting kroz Karlovac – “Od ušća do ušća”

Pridružite nam se u ovoj nezaboravnoj avanturi jer vožnja rijekom kroz sami centar grada nešto je što ne možete doživjeti bilo gdje. Mjesto sastajališta je na Turnju kod muzeja Domovinskog rata. U vodu ulazimo par metara dalje, na ušću rijeke Mrežnice u Koranu gdje ćemo savladati prvi u nizu slapova. Nakon nekog vremena lagane vožnje dolazimo na najpoznatije i jedino registrirano gradsko kupalište u Hrvatskoj – Foginovo. Slijedi kratko kupanje, a oni najhrabriji mogu okusiti i čari 10 metarske skakaone. Slijedi nam još jedan slap nazvanom po vidikovcu “turbine”, dok završetak ture može biti na pontonskom mostu pored karlovačke Aquatike ili za one koji žele još – na ušću rijeke Korane u Kupu.

Vrsta ponude: Safari rafting kroz Karlovac, od ušća Mrežnice u Koranu do ušća Korane u Kupu u profesionalnim čamcima i svom pripadajućom opremom

Cijena aranžmana: 150 HRK po osobi

Broj osoba: 4-40

Mogući termin: od travnja do studenog uz prethodnu najavu od minimalno 3 dana

Ponuda obuhvaća: safari rafting vožnju u profesionalnim čamcima Gumotex Pulsar za 8 osoba i Gumotex Orinoco za 2 osobe uz stručno vodstvo licenciranih skipera i svu potrebnu opremu (veslo, neoprensko odijelo, prsluk, kaciga, šlapice), osiguranje od nezgode, slikanje/snimanje go pro kamerama

Oprema: Koristimo profesionalne Gumotex Pulsar rafting čamce kapaciteta do 10 osoba, a svaki čamac ima iskusnog vodiča skipera s licencom. U čamcu je i vodonepropusna bačvica za foto aparate i slično. Svaki rafter dobiva veslo i prsluk za plivanje i kacigu, te neoprenske šlapice, a u slučaju hladnijeg ili vjetrovitog vremena neoprensko odjelo. Koristimo i Gumotex Orinoco čamce za dvije odrasle osobe i jedno dijete. Čamci su vrlo stabilni i jednostavni za korištenje. Svaka grupa ima jednog ili dva vodiča (ovisno o veličini).

Napomena: za rafting preporučujemo ponijeti: kupaći kostim, ručnik, suhu obuću i odjeću, kremu za zaštitu od sunca. Ne preporučujemo nositi na vodu dragocjenosti poput nakita, satova i sl., a ukoliko želite ponijeti mobitel ili fotoaparat neka svakako budu vodootporni. U slučaju da nosite naočale pričvrstite ih vezicom.

OSTALE PONUDE ZA RAFTING MOŽETE POGLEDATI OVDJE