Safari rafting kroz Karlovac – “Od ušća do ušća”

Grad susreta, parkova, 4 rijeke, bogate kulturno -povijesne baštine, svega 40-ak minuta udaljen od spektakularnih Plitvičkih jezera i grad u kojem je srednjoškolske dane provodio slavni Nikola TeslaKarlovac. Posjetite nas i pridružite nam se u nezaboravnoj vodenoj avanturi jer vožnja rijekom kroz sami centar grada nešto je što ne možete doživjeti bilo gdje. Mjesto sastajališta je na Turnju kod Muzeja Domovinskog rata. U vodu ulazimo par metara dalje, na ušću rijeke Mrežnice u Koranu gdje ćemo savladati prvi u nizu slapova. Nakon nekog vremena lagane vožnje dolazimo na najpoznatije i jedino registrirano gradsko kupalište u Hrvatskoj – Foginovo. Slijedi kratko kupanje, a oni najhrabriji mogu okusiti i čari 10 metarske skakaone. Slijedi nam još jedan slap nazvanom po vidikovcu “turbine”, dok završetak ture može biti na pontonskom mostu pored karlovačke Aquatike ili za one koji žele još – na ušću rijeke Korane u Kupu.

Vrsta ponude: Safari rafting kroz Karlovac

Cijena aranžmana: 250 HRK po osobi

Broj osoba: 4-40

Trajanje: 2 sata

Težina aktivnosti: lagano

Mogući termin: od travnja do listopada

Ponuda obuhvaća: safari rafting vožnju u profesionalnim čamcima Gumotex Pulsar za 8 osoba i Gumotex Orinoco za 2 osobe uz stručno vodstvo licenciranih skipera i svu potrebnu opremu (veslo, neoprensko odijelo, prsluk, kaciga, šlapice), osiguranje od nezgode, slikanje/snimanje go pro kamerama

Oprema: Gumotex Pulsar profesionalni rafting čamci kapaciteta do 8 osoba, vrlo stabilni i jednostavni za korištenje. U čamcu je vodonepropusna bačvica. Osim velikih čamaca, koristimo i Gumotex Orinoco za dvije odrasle osobe, također vrlo stabilni i jednostavni za korištenje.

Napomena: za rafting preporučujemo ponijeti: kupaći kostim, ručnik, suhu obuću i odjeću, kremu za zaštitu od sunca. Ne preporučujemo nositi na vodu dragocjenosti poput nakita, satova i sl., a ukoliko želite ponijeti mobitel ili fotoaparat neka svakako budu vodootporni. U slučaju da nosite naočale pričvrstite ih vezicom.

Ukoliko se odlučite za ovaj aranžman potrebno je uplatiti 50% avansa kako biste rezervirali i potvrdili termin. U slučaju otkazivanja od strane klijenta, za uplaćeni avans povrat je moguć ukoliko do otkazivanja dođe minimalno 5 dana prije termina, u iznosu od 50%.

Za sva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

OSTALE PONUDE ZA RAFTING MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Private tour - safari rafting Karlovac