Naziv ponude: Rafting u Brodu na Kupi

Vrsta ponude: Rafting u srcu Gorskog Kotara na rijeci Kupi u profesionalnim čamcima i svom pripadajućom opremom

Cijena aranžmana: 250 HRK po osobi

Broj osoba: 4-40

Mogući termin: od travnja do studenog uz prethodnu najavu od minimalno 3 dana. Ukoliko se odlučite za ovaj aranžman potrebno je uplatiti 50% avansa kako biste rezervirali i potvrdili termin, nakon potvrdnog maila šaljemo Vam predračun za uplatu.

Ponuda obuhvaća: rafting vožnju u profesionalnim čamcima Gumotex Pulsar za 8 osoba i Gumotex Orinoco za 2 osobe uz stručno vodstvo licenciranih skipera i svu potrebnu opremu (veslo, neoprensko odijelo, prsluk, kaciga, šlapice), osiguranje od nezgode, slikanje/snimanje go pro kamerama

Ponuda ne obuhvaća: roštilj i piće, moguća organizacija uz nadoplatu

Za rafting preporučujemo ponijeti: kupaći kostim, ručnik, suhu obuću i odjeću, kremu za zaštitu od sunca. Ne preporučujemo nositi na vodu dragocjenosti poput nakita, satova i sl., a ukoliko želite ponijeti mobitel ili fotoaparat neka svakako budu vodootporni. U slučaju da nosite naočale pričvrstite ih vezicom.

Zašto odabrati ovu ponudu: Željni ste novih iskustava, dosadila vam je rutina i svakodnevica? S dolaskom ljepšeg vremena raste i želja da se pokrenemo, izađemo van i provodimo više slobodnog vremena u prirodi. Odvažite se i napravite nešto dobro za sebe, proširite svoje horizonte! Ne trebate ići na dalek put, avantura je tu, vrlo blizu vas. Pridružite nam se u nezaboravnoj rafting avanturi na prekrasnoj rijeci Kupi, u srcu Gorskog Kotara – Brodu na Kupi. Kupa, najduža hrvatska rijeka, odlična je za pravi rafting uz brojne zapjenjene slapove, a ljeti je sastavni dio ovog izleta i kupanje. U neposrednoj blizini izvora rijeke Kupe i NP Risnjak započinje naša rafting avantura kroz kanjon čiji vrhovi prelaze 1000 m/nm. Slapovi i kristalno čista voda pridonose osjećaju potpune divljine na samo pola sata vožnje od Delnica. Vožnja započinje spuštanjem niz rijeku u profesionalnim rafting čamcima predviđenim za 3 – 10 osoba. Dijelovi rijeke koje ćemo savladati, nisu opasni i pogodni su za sve starosne skupine. Na putu se nalaze mlinovi, kaskadni slapovi, bogati svijet flore i faune, dok nas na pola puta čeka uvijek uzbudljiv i dinamičan slap pod zanimljivim nazivom “Kuhinja” koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Trajanje izleta je između 2,5 – 3 sata, ovisno o vodostaju Kupe i dužini pauza Nakon vesele pustolovine, godit će vam odmor i ukusan roštilj, praćen umirujućim šumom vode i pogledom na živopisne krajolike.

Vrijedi doživjeti, zar ne?