Znate za gradić kroz koji prolazite kad putujete na more, svi ga znaju ali njegove prave ljepote upoznali su samo rijetki avanturisti i zaljubljenici u prirodu. Na pola sata od Zagreba s jedne strane i Plitvičkih jezera s druge, stoji Karlovac – grad na 4 rijeke od kojih neke teku kroz sami centar, grad bedema, parkova, kutlurno povijesna kolijevka… Grad u kojem je u gimnaziju išao slavni Nikola Tesla i pored koje se uskoro otvara multimedijski Memorijalni centar Nikola Tesla.  Naš je zadatak u jednom danu pokazati vam što više znamenitosti i prirodnih ljepota, ispričati što više priča i legendi vezanih uz ovaj grad. Tako ćemo posjetiti Muzej Domovinskog rata na Turnju gdje možete vidjeti različite ratne eksponate poput tenkova, topova, aviona. Potom krećemo na safari rafting avanturu od ušća do ušća karlovačkih rijeka. Nakon vožnje kroz centar grada izlazimo na obali gdje se smjestio poznati slatkovodni akvarij – Aquatika sa više od 100 vrsta riba, preko 40 endemskih vrsta, 26 akvarija i oko 5000 različitih jedinki.  Ostatak dana provest ćemo u razgledavanju kulturno – povijesnih znamenitosti grada Karlovca. Možda najvažnija znamenitost među njima je Stari grad Dubovac sagrađen još u 13. stoljeću. Nedavno je ovdje otvoren novi bistro bar Kastel koji na jelovniku nudi tradicionalna jela pripremljena na moderan način, dok ponudu upotpunjuju hrvatska vina i craft piva. Složit ćete s nama da nema boljeg načina kako završiti izlet u Karlovac od dobre hrane i fine čaše vina ili piva.

Vrsta ponude: jednodnevni izlet u Karlovac, ponuda je prikladna za obiteljski ili samostalni izlet.

Cijena aranžmana: 749 kn po osobi

Broj osoba: 8-40

Trajanje: 1 dan

Težina aktivnosti: lagano

Mogući termin: od travnja do listopada

Ponuda obuhvaća: safari rafting vožnju u profesionalnim čamcima uz stručno vodstvo licenciranih skipera i svu potrebnu opremu (neoprensko odijelo, prsluk, kaciga, šlapice), osiguranje od nezgode, razgledavanje Karlovca i Starog grada Dubovca, ulaznicu za Aquatiku, vozača/vodiča, slikanje/snimanje go pro kamerama, animaciju uz lokalne priče i legende, ručak na Starom gradu. Ponuda ne obuhvaća konzumaciju pića u restoranu.

Za safari rafting preporučujemo ponijeti: kupaći kostim, ručnik, suhu obuću i odjeću, kremu za zaštitu od sunca. Ne preporučujemo nositi na vodu dragocjenosti poput nakita, satova i sl., a ukoliko želite ponijeti mobitel ili fotoaparat neka svakako budu vodootporni. U slučaju da nosite naočale pričvrstite ih vezicom.