Doživi čaroban svijet Crobbit kućica u srcu Velebita

Kamp Velebit nalazi se u planinskom raju na 920 metara nadmorske visine u selu Baške Oštarije. Svjež planinski zrak, spoj mediteranske i kontinentalne klime, izvorska voda iz Crnog Vrila, zvjezdano noćno nebo bez svjetlosnog zagađenja, blizina kristalno čistog mora i nevjerojatno bistra i jaka energija čine da je boravak ovdje doživljaj sam po sebi.

Cijelo područje dio je Parka prirode Velebit, najznačajnijeg hrvatskog staništa endemske flore i faune koji je UNESCO proglasio međunarodnim rezervatom biosfere. Pustolovi u vama bit će oduševljeni planinarskim i biciklističkim stazama, stijenama za penjanje, vidikovcima s pogledom na impozantne bijele velebitske stijene i mnoštvo jadranskih otoka, druženjem s konjima, jahanjem, adrenalinskim parkom, plažama i svim ostalim što se može naći u okolici od masovnog turizma još neotkrivenih Baških Oštarija.

Osim uobičajenog kampiranja, Kamp Velebit nudi mogućnost smještaja u Crobbit kućicama čija je izgradnja insipirana serijalom filmova Gospodar Prstenova. Također, u kampu su prisutni tematika i edukativni sadržaji iz stare slavenske i stare hrvatske kulture tradicije i mitologije koji će svakog gosta povesti na putovanje kroz našu zaboravljenu i čarobnu prošlost.

Cijena smještaja ovisi o vrsti smještaja: kamp, bungalov, koliba ili glavna kuća, dodatne informacije na upit.