Hotel Stara Lika

Hotel „Stara Lika” otvoren je davne 1907. godine i zahvaljujući lokaciji u samom centru gradske jezgre, narednih je 80 godina predstavljao centralno mjesto kulturnog i društvenog života grada Gospića . Sam je objekt izgrađen početkom 19. stoljeća i danas se nalazi u kategoriji zaštićenog povijesnog i kulturnog dobra. Nakon kompletne obnove, hotel je ponovno otvorio svoja vrata u rujnu 2017. godine i kategorizacijom sa 4*, nudi gostima klasičnu profinjenost u predivnoj kombinaciji sa svim pogodnostima suvremenih udobnosti.
Hotel Stara Lika pruža tradicionalni šarm grada Gospića, regionalnog centra Ličko-senjske županije koji je zahvaljujući svom položaju u samom srcu Hrvatske, te blizini nekoliko nacionalnih parkova idealno polazište za njihov posjet. Obnovljen je u postojećim gabaritima, tako da su zadržani samo temeljni zidovi, dok je sve ostalo iznova izgrađeno, a unutrašnjost hotela i sobe uređene po najvišim ugostiteljskim i tehnološkim standardima.
Hotel raspolaže sa 28 smještajnih jedinica i to sa 25 dvokrevetnih soba i 3 apartmana.
Sobe se dijele na:
– 12 soba tipa Classic od kojih 11 soba imaju dva razdvojena kreveta te 1 king size bračni ležaj
– 13 soba tipa Superior koje imaju king size bračni ležaj.

Također postoje i tri apartmana koji se razlikuju svojim veličinama i to:
– Superior Suite Visočica veličine 37 m²
– Premium Suite Degenija veličine 57 m²
– Deluxe Suite Stara Lika (Predsjednički apartman) veličine 87 m².

Sve sobe i apartmani imaju besplatan pristup bežićnom internetu Wi – Fi, klimatizacijski uređaj s individualnom regulacijom, SAT TV (flat screen), telefon, kupaonice sa kadom ili tušem, sušilo za kosu, mini bar i sef. Premium i Deluxe apartmani su opremljeni sa luksuznim masažnim kadama, a u kupaonici imaju uz masažnu kadu i tuš kabinu..
Na raspolaganju gostima su usluge buđenja, garderobe za prtljagu, usluge peglaonice rublja uz nadoplatu , besplatna parkirna mjesta, te besplatna shuttle usluga.

Restoran Stara Lika raspolaže sa 50 sjedećih mjesta i nudi pomno biranu gastronomsku ponudu i elegantan prostor za uživanje u njoj. U ponudi su doručak, ručak i večera ( à la carte meni ili odabrana ponuda menija za grupe). Uz to organiziramo i proslave, domjenke i razne evente.

Kompletnu ponudu Hotela Stara Lika, možete vidjeti na web stranici: www.hotelstaralika.hr