U središtu Hrvatske smjestio se bajkovit brežuljkasti krajolik prepun vinograda i prekrasnih pejzaža  – Vivodina. Svega pola sata vožnje od Karlovca, te 90-ak minuta od Plitvičkih jezera idealno je mjesto za stati, promatrati, uživati i kušati najfinije domaće sorte vina i ostale domaće proizvode.

Trekkingom kroz vinograde posjećujemo lokalne vinarije u kojima možete degustirati domaća vina. Vinarije i podrumi ovog dijela očuvani su i njegovani dugogodišnjim obiteljskim nasljeđem. Daljnjim trekkingom preko brdovitih puteva dolazimo do malih lokalnih OPG-ova na degustaciju domaćih proizvoda. Nakon uživanja u hrani, put nas vodi do kanjona rijeke Kupe koji graniči sa Slovenijom. Na ovom prostoru nalaze se bajkovite plaže na kojima uz šum rijeke odmaramo i punimo baterije.

Vrsta ponude: gastro – vinska tura koja uključuje trekking starim selima do vinograda brežuljkaste Vivodine uz posjet lokalnim vinarijama te degustaciju vina, domaćih suhomesnatih proizvoda i sireva

Cijena aranžmana: 750 HRK po osobi

Broj osoba: 2-16

Trajanje: 1 dan

Težina aktivnosti: lagano

Mogući termin: tijekom cijele godine uz prethodnu najavu od minimalno 7 dana

Ponuda obuhvaća: trekking vinskim cestama i putevima vivodinskog kraja, degustaciju vina i domaće hrane, vodiča, slikanje/snimanje go pro kamerama. Nudimo mogućnost usluge osobnog sommeliera, uz nadoplatu

Ukoliko se odlučite za ovaj aranžman potrebno je uplatiti 50% avansa kako biste rezervirali i potvrdili termin. U slučaju otkazivanja od strane klijenta, za uplaćeni avans povrat je moguć ukoliko do otkazivanja dođe minimalno 5 dana prije termina, u iznosu od 50%.

Za sva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Green gastro & wine