Medvjed, vuk i ris tri su zaštićene vrste velikih zvijeri i još danas stanovnici nacionalnih parkova i parkova prirode Hrvatske, obitavaju u njih ukupno dvadesetak smještenih na relativno malom prostoru. Naša zemlja obiluje divljinom, očuvanom prirodom i bioraznolikošću te stoga, uz velike zvijeri, u Hrvatskoj također možemo vidjeti jelena običnog, srnjaka, muflona, divokozu, divlju svinju, lisicu, čaglja… Hrvatska je bogata vodama, obiljem rijeka, a time i močvarama koje su najveći izvor flore i faune. Samim time imamo veliki broj ornitoloških rezervata koji su idealni za promatranje ptica odnosno popularni birdwatching ili u novije vrijeme birding. 

Pridružite nam se na foto safari avanturi, individualno prilagođenoj svakom vašem upitu uz vodstvo stručnog i profesionalog vodiča u 4×4 terencima ili kombijem, ovisno o veličini grupe.

Vrsta ponude: Foto safari na razne lokacije, točan odabir po dogovoru, ovisno o tome što želite vidjeti i fotografirati

Cijena aranžmana: od 1470 HRK po osobi

Broj osoba: 1-8

Trajanje: 4-6 sati

Težina aktivnosti: lagano do srednje zahtjevno

Mogući termin: tokom cijele godine uz prethodnu najavu od minimalno 3 dana

Ponuda obuhvaća: organizirani prijevoz, fotografiranje životinja i pejzaža uz pauze za jelo (lovački gablec domaćih proizvoda), vozača, stručnog vodiča, fotografije s ture, animaciju uz lokalne priče i legende, troškove organizacije i osiguranje

foto safari
foto safari