Medvjed, vuk i ris tri su zaštićene vrste velikih zvijeri i stanovnici nacionalnih parkova i parkova prirode Hrvatske. Karlovcu najbliži nacionalni park su Plitvička jezera, udaljena svega 40 minuta vožnje. No, medvjeda, vuka i risa moguće je sresti i van tih granica, odnosno u ostalim dijelovima Lijepe naše. Hrvatska obiluje divljinom, očuvanom prirodom i bioraznolikošću te stoga, uz velike zvijeri, također možemo vidjeti jelena običnog, srnjaka, muflona, divokozu, divlju svinju, lisicu, čaglja… Također, naša zemlja bogata je vodama, obiljem rijeka, a time i močvarama koje su najveći izvor flore i faune. Samim time imamo veliki broj ornitoloških rezervata koji su idealni za promatranje ptica odnosno popularni bird watching ili u novije vrijeme birding. Zanimljivo je spomenuti kako se u zadnje vrijeme javlja se interes i za promatranjem gmazova. Karlovac, grad poznat po svojim brojnim parkovima, okolnim šumama, 4 rijeke te time bogatim biljnim i životinjskim svijetom, idealna je lokacija za atraktivan foto safari.

Pridružite nam se na foto safari avanturi, individualno prilagođenoj svakom vašem upitu uz vodstvo stručnog i profesionalog vodiča.

Vrsta ponude: Foto safari na razne lokacije, točan odabir po dogovoru, ovisno o tome što želite vidjeti i fotografirati

Cijena aranžmana: od 1470 HRK po osobi

Broj osoba: 1-8

Trajanje: 4-6 sati

Težina aktivnosti: lagano do srednje zahtjevno

Mogući termin: tokom cijele godine uz prethodnu najavu od minimalno 3 dana

Ponuda obuhvaća: organizirani prijevoz, fotografiranje životinja i pejzaža uz pauze za jelo (lovački gablec domaćih proizvoda), vozača, stručnog vodiča, fotografije s ture, animaciju uz lokalne priče i legende, troškove organizacije i osiguranje

Ukoliko se odlučite za ovaj aranžman potrebno je uplatiti 50% avansa kako biste rezervirali i potvrdili termin. U slučaju otkazivanja od strane klijenta, za uplaćeni avans povrat je moguć ukoliko do otkazivanja dođe minimalno 5 dana prije termina, u iznosu od 50%.

Za sva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Foto safari
Foto safari
Foto safari
Foto safari
Foto safari
Bird watching
foto safari
Foto safari
Foto safari
Foto safari
Foto safari
Foto safari
Foto safari