Festival zdravlja u Karlovcu započeo je prošle godine, a obzirom na izvrstan odaziv i interes naših sugrađana i posjetitelja održat će se i ovog proljeća u trajanju od 5.-6.4.2019. Uz bogat zabavni obiteljski program, besplatna predavanja i radionice na temu zdravlja, degustaciju zdravih proizvoda (ulja, sirupi, sokovi, namazi, čajevi,…), prirodnu kozmetiku i treninge u prirodi sa sportskim klubovima i fitness centrima koje će se održavati na Festivalu zdravlja, Croatia Open Land Tours DMC Vas poziva na aktivan odmor u predivnoj karlovačkoj prirodi i našim rijekama. Pripremili smo za vas nekoliko jedinstvenih ponuda za vrijeme trajanja Festivala, kako jednodnevnih tako i višednevnih koje radimo u suradnji s novootvorenim Hostelom Eva u srcu Karlovca.

Niže možete vidjeti detalje svake ponude, samo trebate odabrati onu koja vas je najviše zainteresirala i prijaviti se putem našeg kontakt obrasca, sve ostalo prepustite nama. Sigurno znate za onu dobru staru izreku, “u zdravom tijelu zdrav duh”, a mi bismo još samo dodali slogan naše agencije “Opusti se jer priroda preuzima”! 🙂

PETAK 5.4. 2019. 4×4 safari off road Kamensko

SUBOTA 6.4.2019. Gastro vinska tura – “Green gastro&wine”

NEDJELJA 7.4.2019. Vožnja po Kupi žitnom lađom Zora

Mala napomena: kako bismo na vrijeme mogli organizirati i pripremiti sve za ovaj aktivan vikend, molimo vas da se prijavite za željenu ponudu najkasnije 3 dana prije početka. Ukoliko se odlučite za neki od naših aranžmana potrebno je uplatiti 50% avansnog iznosa kako biste rezervirali i potvrdili termin.