Ostavite sve brige i prepustite se prirodi…

Ekodrom Estate nadomak Karlovca idealno je mjesto za ostaviti sve brige i barem na nekoliko dana pronaći mir. Uživajte u jednostavnosti, povežite se s predivnom prirodom, voćnjacima i  bujnim zelenilom. U ponudi su dvije tradicionalno opremljene kuće s kapacitetom za 6+2, odnosno 4+2 osobe, a koju god kuću da odaberete neće pogriješiti.

Kuća Mandala 6+2

Bivša drvena štala restaurirana do nevjerojatno visokog standarda nudi smještaj za odmor do osam osoba s konceptom otvorenog prostora. Tijekom restauracije zadržane su izvorne značajke poput drvenih greda i tradicionalne fasade. U prizemlju se nalazi potpuno opremljena kuhinja povezana sa blagovaonicom, dnevnim boravkom i terasom s pogledom na voćnjak. U prizemlju se nalazi kupaonica i toalet, zajedno s dvokrevetnom sobom i dodatnim toaletom. Na prvom katu se nalazi jedna velika soba s dva prostrana bračna kreveta, povezana s hodnikom i zajedničkim toaletom.

Kuća Plant 4+2 

Izvanredna moderna drvena kućica s mnogim originalnim značajkama poput stropova s gredama i drvenim podovima. Do šest osoba može provesti svoj odmor u prostoru dizajniranom umirujućim neutralnim bojama s ukusnim i jednostavnim dizajnom, s konceptom otvorenog prostora. U prizemlju se nalazi jedna prostorija za spavanje koja objedinjuje dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju s prostranom terasom. Kupaonica i toalet također se nalaze u prizemlju. Na prvom katu nalaze se dvije prostrane dvokrevetne spavaće sobe povezane s otvorenim drvenim hodnikom.

Neka vaš boravak na imanju bude aktivan!

4×4 military safari , freeride snowboard ili pak trekking na Petrovoj gori samo su neki od načina kako provesti vrijeme dok odmarate na imanju. Tu su još i ponude 4×4 photohunt te team building na snijegu, idealne za istraživanje prirodnih ljepota koje okružuju imanje te zabavan boravak na svježem zraku.

Izaberite onu koja vam je najviše privikla pažnju i kontaktirajte nas oko detalja:

1) 4×4 military safari tura na Petrovoj gori 

Istražite s nama tajne vojne puteve veličanstvene Petrove gore, odmorite dušu na tradicionalnom imanju Ekodrom Estate

Vrsta ponude: istraživanje starih vojnih puteva u 4×4 terenskim vozilima, noćenje s doručkom na imanju

Cijena aranžmana: 990 HRK po osobi

Broj osoba: 4-14

Mogući termin: tokom cijele godine uz prethodnu najavu od minimalno 3 dana

Ponuda obuhvaća: 4×4 safari vožnju terenskim vozilima od Karlovca do Petrove gore, Pavlinskog samostana i Magarčevca, te nastavak 4×4 safari vožnje kroz šumu do imanja Ekodrom Estate, vozača/vodiča, slikanje/snimanje go pro kamerama, lovački gablec na panju (kobasice i špek, rakijica), animaciju uz lokalne priče i legende, ručak po izboru na Ekodrom imanju (prema prethodnom dogovoru moguće je izabrati neki od postojećih menija: domaća peka, roštilj, gulaš, grilana riba, domaći naresci itd), noćenje s tradicionalnim doručkom u drvenim kućama na Ekodrom imanju

Ponuda ne obuhvaća: konzumaciju pića na imanju, isto se plaća po potrošnji

Zašto izabrati ovu ponudu: U samom središtu Hrvatske, na spoju Dalmacije i Slavonije nalazi se Karlovac, grad nastao na raskrižju starih antičkih cesta, a kasnije u srednjem vijeku bio je jedina poveznica kontinenta s primorjem. U doba renesanse nastale su ceste Karolina, Lujzijana i Jozefina, a danas tuda prolazi suvremena autocesta kao i državna cesta koja spaja kontinentalnu Hrvatsku sa Slavonijom i Dalmacijom. Svi putevi vode preko Karlovca pa tako i u vojne svrhe. Oduvijek je bio vojni grad, od rimskih logora do modernog zapovjedništva kopnene vojske i NATO-a. Bio je vojni grad u bivšoj Jugoslaviji iza koje je ostalo mnogo skrivenih i napuštenih vojnih objekata, misterioznih priča skrivenih čak 8 katova ispod zemlje. Kako bi vaša mašta brže proradila otkrit ćemo vam samo djelić ove tajanstvene ture. Između ostalog, obići ćemo i ruševine Pavlinskog samostana na Petrovcu – vrhu Petrove Gore u čijoj je blizini i ˝Kraljev grob˝.

Prijavite se za ovu jedinstvenu ponudu i istražite tajanstvene, magične puteve zajedno s nama…

2) Freeride snowboard & turn ski na Petrovoj gori

Odvažite se na snježnu avanturu, pronađite mir na imanju Ekodrom Estate

Vrsta ponude: bordanje i skijanje van staze nakon samostalnog uspona na splitboardu ili turnim skijama, noćenje s doručkom na imanju

Cijena aranžmana: 990 HRK po osobi

Broj osoba: 2-10

Mogući termin: zimski period, ovisno o snijegu

Ponuda obuhvaća: organizirani prijevoz Karlovac – Petrova Gora – Ekodrom Estate – Karlovac, stručnog vodiča, ručak po izboru na Ekodrom imanju (prema prethodnom dogovoru moguće je izabrati neki od postojećih menija: domaća peka, roštilj, gulaš, grilana riba, domaći naresci itd), noćenje s doručkom u drvenim kućama na Ekodrom imanju, snimanje/fotografiranje go pro kamerom

Ponuda ne obuhvaća: konzumaciju pića na imanju, isto se plaća po potrošnji

Napomena: ponuda je namjenjena vlasnicima boardova, splitboardova ili turnih skija i zahtjeva svu potrebnu opremu

Zašto izabrati ovu ponudu: Osjetite slobodu pokreta u snježnim uvjetima nakon samostalnog uspona na sami vrh Petrove Gore, slijedi nagrada u obliku slobodnog spusta izvan staze po dubokom snijegu kroz padine i šumarke. Uživajte u netaknutim, nepreglednim snježnim putevima i čistom gorskom zraku, doživite ljepote Petrove gore na sasvim drugačiji način. Zato, ostavite sve brige i prepustite se prirodi…

3) Trekking Petrova gora

Korak po korak do boljeg i zdravijeg života uz trekking na Petrovoj gori

Vrsta ponude: trekking u trajanju od nekoliko sati, uključeno noćenje s doručkom na imanju

Cijena aranžmana: 715 HRK po osobi

Broj osoba: 2-14

Mogući termin: tokom cijele godine uz prethodnu najavu od minimalno 3 dana

Ponuda obuhvaća: organizirani prijevoz Karlovac – Ekodrom Estate – Karlovac, stručnog vodiča, organizaciju trekking aktivnosti, lovački gablec (domaće kobase, špek, luk, rakijica) ručak po izboru na Ekodrom Estate imanju (prema prethodnom dogovoru moguće je izabrati neki od postojećih menija: domaća peka, roštilj, gulaš, grilana riba, domaći naresci itd), noćenje s doručkom u drvenim kućama na Ekodrom Estate imanju, snimanje/fotografiranje go pro kamerom

Ponuda ne obuhvaća: konzumaciju pića na imanju, isto se plaća po potrošnji

Napomena: potrebno se prikladno obući, topla, slojevita odjeća, čizme za planinaranje, kapa, šal, rukavice

Zašto izabrati ovu ponudu: Najbolji bijeg od svakodnevnog užurbanog načina života i sveprisutnog stresa je uz trekking. Odlučite se za trekking na predivnoj Petrovoj gori i barem na jedan dan uživajte u prirodi punim plućima. Vjerujete nam, neće požaliti. Za okrijepu i grijanje tu je prava domaća rakijica, kobase, špek, luk – najbolji zimski gablec.

4) Photohunt u 4×4 terencima u okolici tradicionalnog imanja Ekodrom Estate 

Vrsta ponude: Fotografiranje u lovu s 4×4 terencima s uključenim noćenjem i doručkom na imanju

Cijena aranžmana: 990 HRK po osobi

Broj osoba: 4-14

Mogući termin: tokom cijele godine uz prethodnu najavu od minimalno 3 dana

Ponuda obuhvaća: 4×4 safari vožnju terenskim vozilima okolicom Bukovice, Vojnića, Petrove gore, obilazak lokacija gdje je moguće fotografirati različite vrste flore i faune, poduka o osnovama ponašanja u prirodi i lovu, edukacija o  pravilnom ophođenju s raznim vrstama divljači, vozača/vodiča, slikanje/snimanje go pro kamerama, lovački gablec na panju (kobasice i špek, rakijica), animaciju uz lokalne priče i legende, ručak po izboru na Ekodrom imanju (prema prethodnom dogovoru moguće je izabrati neki od postojećih menija: domaća peka, roštilj, gulaš, grilana riba, domaći naresci itd), noćenje s doručkom u drvenim kućama na Ekodrom imanju

Ponuda ne obuhvaća: konzumaciju pića na imanju, isto se plaća po potrošnji

Zašto izabrati ovu ponuduFotografiranje u lovu ili popularno photohunt, iziskuje neke dodatne vještine praćenja tragova i približavanja životinjama. Važno je znati navike svake vrste i slušati glas prirode kako bismo pronašli željenu životinju. Druga je vještina pogoditi pravi trenutak da svojim fotoaparatom mirne ruke snimite što bolju fotografiju. Stoga moramo biti zahvalni na sigurnom i sretno provedenom u foto lovu. U Hrvatskoj postoje tri zaštićene vrste velikih zvijeri, vuk, ris i medvjed. Tko zna, možda nam se posreći pa, osim raznih vrsta ptica, kukaca, divljači i predivnog prirodnog pejzaža, dobijemo priliku fotoaparatom ovjekovječiti upravo neku od zaštićenih vrsta. Zato istražite s nama divlju prirodu i fotoaparatom zabilježite jedinstvene trenutke za vječno sjećanje.

5) Izađite iz ureda i provedite nezaboravan snježni dan u srcu prirode

Vrsta ponude: team building s aktivnostima na snijegu u trajanju od jednog dana, uključeno noćenje s doručkom na imanju

Cijena aranžmana: 715 HRK po osobi

Broj osoba: 4-14

Mogući termin: zimski period, ovisno o snijegu uz prethodnu najavu od minimalno 3 dana

Ponuda obuhvaća: organizirani prijevoz Karlovac – Ekodrom Estate – Karlovac, stručnog vodiča, organizaciju svih aktivnosti tokom cijelog dana (sanjkanje, grudanje, razna natjecanja među timovima), ručak po izboru na Ekodrom Estate imanju (prema prethodnom dogovoru moguće je izabrati neki od postojećih menija: domaća peka, roštilj, gulaš, grilana riba, domaći naresci itd), noćenje s doručkom u drvenim kućama na Ekodrom Estate imanju, snimanje/fotografiranje go pro kamerom.

Ponuda ne obuhvaća: konzumaciju pića na imanju, isto se plaća po potrošnji

Napomena: potrebno se prikladno obući, topla, slojevita odjeća, čizme, kapa, šal, rukavice

Zašto izabrati ovu ponudu: Zagušljive i monotone urede zamijenite barem na jedan dan bijelom oazom u blizini Petrove gore. Područje Bukovice u zimskim danima pruža uživanje u bijelim pahuljama. Aktivnosti kao što su sanjkanje na slami i grudanje u timovima, za nagradu imaju više nego obilje smijeha, veselja i zimskih radosti. Zagarantirana zabava i smijeh na svježem zraku i bijelom prekrivaču su lijek protiv dosadne svakodnevnice i sivila grada, stoga nema odgađanja!