Istražite s nama podvodni svijet trikizne ljepotice

Zamislite buđenje u zelenom raju uz cvrkut ptica i šum čarobne tirkizne ljepotice Mrežnice. Sad zamislite kako istražujete njezin podvodni svijet u potpunoj tišini i izolaciji od vanjskih utjecaja.

Program izleta:

1. dan:

Prvog dana ove zelene avanture dolazimo gdje drugdje nego u Zeleni kut. Ovaj obiteljski bed & breakfast sa više od 50 godina dugom tradicijom obiteljsko je nasljeđe sa ugođajem domaćeg i prirodnog ambijenta. Na svom razvojnom putu uspjela se očuvati dominacija prirode o čemu svjedoči i bogata gastronomska ponuda riječne ribe iz vlastitih bazena, specijaliteti suhomesnatih domaćih proizvoda (šunka, kobasica, slanina), bogate roštilj plate, različite Delux plate ili pak delicija koju jednostavno morate probati – zeleni rezanci s pršutom, piletinom i kozicama. Ostatak dana predviđen je za uživanje uz prirodnu masažu obližnjih mrežničkih slapova, kupanje, sunčanje, punjenje baterija. Večera i noćenje s doručkom u B&B Zeleni kut.

2. dan:

Nakon ukusnog doručka na predivnoj terasi s pogledom na Mrežnicu, slijedi nam upoznavanje ove tirkizne ljepotice iz podvodne perspektive. Discovery dive ili istraživački uron u Mrežnici, uz pratnju licenciranog instruktora za ronjenje i discovery dive, vrsta je urona kreirana za sve koji žele saznati više o podvodnom svijetu naših rijeka te iskusiti nešto novo i potpuno drugačije. Polazak je s obale uz svu potrebnu opremu za testno ronjenje s bocama. Dubina urona je otprilike 2 do 5 metara. Ne propustite jedinstvenu priliku za upoznavanjem rijeke Mrežnice i bogatog svijeta flore i faune kojeg samo rijetki imaju priliku doživjeti izbliza. Postanite jedan od njih!

Slijedi ručak u restoranu Zeleni kut, kupanje i uživanje uz rijeku uz mogućnost odbojke na pijesku, badmintona ili pak vožnje biciklima, kratki odmor te u popodnevnim satima ponavljamo istraživački uron u Mrežnicu.

Večera i noćenje s doručkom u B&B Zeleni kut.

3. dan:

Nakon ukusnog doručka na terasi s pogledom na Mrežnicu, rastajemo se do neke nove prilike za druženje.

Vrsta ponude: trodnevni izlet u središnji dio Hrvatske s uključenim aktivnostima istraživačkog urona, smještajem i hranom

Cijena po osobi: 3.400,00 HRK

Broj osoba: 2-8

Trajanje: 3 dana / 2 noći

Težina aktivnosti: lagano do srednje zahtjevno

Mogući termin: od proljeća do jeseni

Ponuda obuhvaća: dva noćenja s doručkom u B&B Zeleni kut, 2 ručka, 2 večere, organizaciju aktivnosti u 2 dana za Discovery dive istraživački uron uz pratnju licenciranog instruktora i svu potrebnu opremu, fotografije ture, troškove organizacije