Istražite s nama dubine i podvodni svijet karlovačkih rijeka uz pratnju licenciranih instruktora Discovery dive-a. Ovaka vrsta urona kreirana je za sve koji žele saznati više o podvodnom svijetu naših rijeka i iskusiti nešto novo i potpuno drugačije. Polazak je s obale uz svu potrebnu opremu za testno ronjenje s bocama. Dubina urona je otprilike 2 do 5 metara, na nekim mjestima i dublje.

Ne propustite jedinstvenu priliku za upoznavanjem rijeka karlovačkog područja i bogate povijesti koju kriju njihove dubine. Rijetko tko zna da su u našim rijekama pronađeni različiti ostaci povijesnih razdoblja. Osim toga, svaka rijeka dom je bogatog svijeta flore i faune kojeg samo rijetki imaju priliku doživjeti izbliza. Postanite jedan od njih!

Nakon testnog urona i ukoliko vam se isti svidi, pruža vam se mogućnost polaganja ispita za ronioca u Klubu podvodnih aktivnosti.

I što je najbolje, ova aktivnost dostupna je tokom cijele godine.

Vrsta ponude: ronjenje, istraživački uron u rijeku uz nadzor licenciranih instruktora ronjenja

Cijena aranžmana: 550 HRK po osobi

Broj osoba: 2-8

Trajanje urona: 1 sat

Težina aktivnosti: lagano do srednje zahtjevno

Mogući termin: tijekom cijele godine uz prethodnu najavu od minimalno 5 dana

Ponuda obuhvaća: organizirani uron s profesionalnom opremom uz nadzor licenciranih instruktora ronjenja, osiguranje, troškove pripreme i organizacije

Ponuda ne obuhvaća: transport do obale rijeke