Planirate putovanje Hrvatskom? Odlično! U plan obavezno stavite i posjet gradu kroz koji teku 4 krške rijeke, grad susreta, grad parkova, grad kojim i danas prolaze stare rimske ceste, grad u kojem je u školu išao jedan jedini Nikola Tesla, grad koji je na svega 40-ak minuta udaljen od veličanstvenih Plitvičkih jezera.  Grad Karlovac.

Tokom vašeg posjeta, pozivamo vas da istražite s nama dubine i podvodni svijet karlovačkih rijeka uz pratnju licenciranih instruktora Discovery dive-a. Ovaka vrsta urona kreirana je za sve koji žele saznati više o podvodnom svijetu naših rijeka i iskusiti nešto novo i potpuno drugačije. Polazak je s obale uz svu potrebnu opremu za testno ronjenje s bocama. Dubina urona je otprilike 2 do 5 metara, na nekim mjestima i dublje.

Ne propustite jedinstvenu priliku za upoznavanjem rijeka karlovačkog područja i bogate povijesti koju kriju njihove dubine. Rijetko tko zna da su u našim rijekama pronađeni različiti ostaci povijesnih razdoblja. Osim toga, svaka rijeka dom je bogatog svijeta flore i faune kojeg samo rijetki imaju priliku doživjeti izbliza. Postanite jedan od njih!

Nakon testnog urona i ukoliko vam se isti svidi, pruža vam se mogućnost polaganja ispita za ronioca u Klubu podvodnih aktivnosti.

I što je najbolje, ova aktivnost dostupna je tokom cijele godine.

Vrsta ponude: ronjenje, istraživački uron u rijeku uz nadzor licenciranih instruktora ronjenja

Cijena aranžmana: 550 HRK po osobi

Broj osoba: 2-8

Trajanje urona: 1 sat

Težina aktivnosti: lagano do srednje zahtjevno

Mogući termin: tijekom cijele godine uz prethodnu najavu od minimalno 5 dana

Ponuda obuhvaća: organizirani uron s profesionalnom opremom uz nadzor licenciranih instruktora ronjenja, osiguranje, troškove pripreme i organizacije

Ponuda ne obuhvaća: transport do obale rijeke

Ukoliko se odlučite za ovaj aranžman potrebno je uplatiti 50% avansa kako biste rezervirali i potvrdili termin. U slučaju otkazivanja od strane klijenta, za uplaćeni avans povrat je moguć ukoliko do otkazivanja dođe minimalno 5 dana prije termina, u iznosu od 50%.

Za sva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.