Novo u ponudi, otkrijte s nama ljepotu Mrežnice u profesionalnim kayacima

Zelena oaza središnje Hrvatske skriva kršku ljepoticu Mrežnicu koja sa 64 km dužine, 97 prirodnih slapova te tirkizno zelenom bojom jednostavno oduzima dah…Na svega 40-ak minuta od Plitvičkih jezera i 20-ak minuta od sjecišta svih puteva, još od doba Rima do danas – grada susreta, Karlovca.

U doba godine kada je vodostaj normalan, a to znači da čamci ne zapinju za slapove, vožnja kayakom moguća je na cijelom toku tirkizne ljepotice. U ljetnim mjesecima, kada je vodostaj prirodno niži, vožnja kayakom odvija se na srednjem i nižem toku koji je bolji za prve zaveslaje i početak učenja.

Kayak… Jednom kada probate veslati taj zanimljivi jednosjed uz pratnju zaigranih slapova i potpuno u skladu s prirodom, tijelo i duh se sljubljuju s rijekom koja teče i nosi nas u trenutku sadašnjeg života, što će vas uvijek zvati da se vratite.  Uživanje u ekskluzivnoj privatnoj turi u kayaku jednosjedu s kayak vodičem iskustvo je koje nećete tako brzo zaboraviti.

Ekipu Croatia Open Land Team-a čini 9 kayakaša/skipera koji su dugogodišnji profesionalni veslači/skiperi. Zabava zagarantirana, sigurnost na prvom mjestu.

Vrsta ponude: vožnja Mrežnicom u profesionalnom kayaku uz pratnju skipera i svom pripadajućom opremom

Cijena po osobi: 550 HRK

Broj osoba: 1-6

Trajanje vožnje: cca 2,5 sata

Težina aktivnosti: srednje do vrlo zahtjevno

Mogući termin: tokom cijele godine uz prethodnu najavu od minimalno 7 dana

Ponuda obuhvaća: organizirani prijevoz od restorana Zeleni kut (Zvečaj 109) koje nam je mjesto sastajališta do rijeke Mrežnice do mjesta odakle krećemo na vodu, najam profesionalnog kayaka i pripadajuće opreme (špric deka, veslo, kaciga, prsluk, neopren i šlapice), vodstvo profesionalnog vodiča/skipera, fotografije i video materijale ture snimane s goPro Hero 7 Black kamerom, troškove organizacije

Mogućnost dodatne ponude: nudimo mogućnost trajanja ture i do 2 tjedna. Smještaj i hranu možemo ponuditi u ruralnim kućama za odmor i seljačkim domaćinstvima uz svježe pripremljenu domaću hranu ili pak hotelima i restoranima, ovisno o željama i zahtjevima gosta, transfere s aerodroma, organizaciju drugih izleta, privatne ture, all inclusive…

Ukoliko se odlučite za ovaj aranžman potrebno je uplatiti 50% avansa kako biste rezervirali i potvrdili termin. U slučaju otkazivanja od strane klijenta, za uplaćeni avans povrat je moguć ukoliko do otkazivanja dođe minimalno 5 dana prije termina, u iznosu od 50%.

Za sva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.