Naziv ponude: Aktivan vikend u Sarajevu

Vrsta ponude: vikend putovanje u Sarajevo, smještaj u wellness resortu “Hoteli Ilidža Group” u trajanju od 3 dana / 2 noćenja

Cijena aranžmana: 1499 HRK

Broj osoba: minimalno 15 prijavljenih putnika

Mogući termin: tokom cijele godine uz prethodnu najavu od minimalno 5 dana

Ponuda obuhvaća: organizirani transfer mini busom iz Karlovca do Sarajeva i natrag, transfer tijekom trajanja izleta, uslugu voditelja putovanja, smještaj u hotelu 4* u hotelu Terme na osnovi dva noćenja s doručkom na bazi švedskog stola, korištenje bazena i fitnessa, poludnevni razgled grada autobusom, razglede pješice i javnim prijevozom s voditeljem putovanja, ulaznicu u Nacionalni Park Vrelo Bosne, boravišnu pristojbu, troškove organizacije i prodaje, putno osiguranje.

Ponuda ne obuhvaća: obroke i pića osim doručka u hotelu, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje, fakultativne sadržaje, karte javnog prijevoza, te troškove osobnih narudžbi.

Opis ponude: Ako se za neki grad može reći da ima dušu, onda je to zasigurno Sarajevo – grad sevdaha, ćevapa, ukusnog piva i gostoljubivih ljudi. Svaki grad ima svoj jedinstveni ritam, a ritam Sarajeva je lagan i opuštajući. Sarajlije običavaju satima sjediti i družiti se s prijateljima uz kavu ili neko drugo piće, stoga ta „zarazna“ navika vrlo brzo pređe i na posjetitelje Sarajeva koji posjet glavnom gradu Bosne i Hercegovine iskoriste kako bi usporili životni ritam i pronašli vremena za uživanje u dokolici… Udobno se smjestite, a dok čitate ovaj tekst počnite opuštati svoju dušu i tijelo za zen stanje uma i trodnevno punjenje baterija koje nam je svima i više nego potrebno. Za vaš potpuni užitak, osigurali smo boravak a gdje drugdje nego u Oazi mira – u Hotelima Ilidža. Samo ime hotela potječe od korijena riječi “iladž” što znači “lijek” pa je tako tradicija liječenja prirodnom, termalnom vodom zapravo glavni razlog posjeta mnogobrojnih turista iz cijelog svijeta. Osnovani još davne 1892. godine, Hoteli Ilidža jedinstveni su na ovim prostorima, a predstavljaju jednu od vodećih grupacija u spa turizmu i hotelijerstvu u jugoistočnoj Europi.

Aktivnosti po danima:

1 dan:
Polazak iz Karlovca, sastanak kod Muzeja Domovinskog rata na Turnju. Krećemo mini busom u petak u 08.00h, cestovna udaljenost iznosi cca 450km uz 3-4 stajanja za odmor i osvježenje. Vožnja traje cca 7 sati s uključenim stajanjima, stoga je planirano vrijeme dolaska u Sarajevo oko 15.00h. Odmah po dolasku idemo do resorta Hoteli Ilidža koji je od centra Sarajeva udaljen 10-ak minuta vožnje. Nakon check –ina i osvježenja, oko 17.00h vozimo vas u centar grada na ranu večeru u jedan od mnogih poznatih restorana. Ostatak dana predviđen je za slobodne aktivnosti, te po dogovoru u večernjim satima slijedi povratak u hotel.

2 dan:
Nakon doručka, oko 9h slijedi organizirani odlazak do Sarajeva gdje uz stučno vođenu turu imamo razgledavanje znamenitosti ovog divnog grada. Baščaršija, Aškenaška sinagoga, Careva džamija, Franjevačka crkva i samostan Svetog Ante Padovanskog samo su neke od lokacija koje ćemo posjetiti. Osim toga, u ponudu je uključena i cijena ulaznice u Nacionalni park Vrelo Bosne kojeg vrijedi doživjeti. Ručak je planiran u nekom od sarajevskih restorana ili bolje rečeno ćevabdžinica. Za drugi dio dana predlažemo opuštanje u spa centru unutar hotela, u ljekovitnoj termalnoj vodi ili pak opuštanje u nekom od brojnih sarajevskih kafića.

3. dan:
Doručak, check out i polazak koji je planiran oko 10.00h, predviđeni dolazak u Karlovac oko 17.00h.