4x4 safari Kamensko

Povijesno selo Kamensko s više od 600 godina pisane povijesti nalazi na svega 5 minuta vožnje od Karlovca, grada na 4 rijeke, parkova, povijesnih bedema, starih rimskih cesta i skrivenih tajnih puteva. Pozivamo vas na safari vožnju u ultimativnim 4x4 terencima tokom koje ćemo istražiti to zanimljivo i povijesno bogato selo. Izlet počinjemo na Turnju pored Muzeja Domovinskog rata gdje imate priliku razgledati ratne eksponate. Potom krećemo na 4x4 safari vožnju bespućima prirode koja će vas ostaviti bez daha. Na našem putu vidjet ćete zloglasne tenkovske rovove i šančeve odakle je u ratu granatiran Karlovac. Pristat ćemo i na obali rijeke Kupe u selu Kamensko gdje možete vidjeti najstariju rimsku luku, crkvu Majke Božje Snježne i Pavlinski samostan. Razni povijesni ostaci iz samostana sežu čak do Rimskog doba, pa i ranije. Dokaz da je tome tako jest slika u sakristiji koja prikazuje križara pronađenog u samom podu Crkve. Od Kamenskog, put nas vodi uzvodno do šume luga koja je zadnjih 25 godina prašuma bez utjecaja čovjeka. Dalje nastavljamo starim putevima i poljima do ušća rijeke Korane u Kupu, te završavamo naš izlet vožnjom uz obalu Korane do slatkovodnog muzeja Aquatika. Po želji moguće je organizirati posjet muzeju uz nadoplatu.

A sad brzo rezervirajte svoje mjesto za ovu inovativnu i zanimljivu ponudu, vjerujte nam da nećete požaliti.

Vrsta ponude: safari vožnja u 4x4 terencima

Cijena aranžmana: od 550 HRK po osobi

Broj osoba: 4-16

Trajanje: 2-2,5 sata

Težina aktivnosti: lagano do srednje zahtjevno

Mogući termin: tijekom cijele godine uz prethodnu najavu od minimalno 5 dana

Ponuda obuhvaća: 4x4 safari vožnju u terenskim vozilima, vozača/vodiča, fotografije ture, animaciju uz lokalne priče i legende, lovački gablec na panju

Ukoliko se odlučite za ovaj aranžman potrebno je uplatiti 50% avansa kako biste rezervirali i potvrdili termin. U slučaju otkazivanja od strane klijenta, za uplaćeni avans povrat je moguć ukoliko do otkazivanja dođe minimalno 5 dana prije termina, u iznosu od 50%.

Za sva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

OSTALE PONUDE ZA 4x4 SAFARI MOŽETE POGLEDATI OVDJE

5 dana u Karlovcu