Priroda i divljina uz 4×4 foto safari u Gorskom kotaru ponuda je u kojoj možete uživati u prekrasnom pejzažu, dolini kristalno čiste rijeke Kupe 200 m iznad razine mora pa sve do vrhova Bijelih i Samarskih stijena

Vrsta ponude: vožnja u 4×4 terencima i obilazak predivnih lokacija za fotografiranje

Cijena aranžmana: 5.775 HRK po osobi (all inclusive)

Broj osoba: 2-16

Trajanje: 4 dana/ 3 noći

Težina aktivnosti: lagano

Mogući termin: tokom cijele godine uz prethodnu najavu od minimalno 14 dana

Ponuda obuhvaća: smještaj i polupansion u hotelu Risnjak/Volta, vožnju u profesionalnim 4×4 vozilima, foto-safari + vodiča, 2. i 3. dan gablec s tradicionalnim domaćim jelima u šumi na panju, slikanje/snimanje go pro kamerama

Opis aktivnosti po danima:

  1. dandolazak u Hotel Risnjak/Fužine, restoran Volta, ručak u 13h. Odmah nakon ručka krećemo u avanturističku vožnu terencima kroz Park Prirode Risnjak sve do izvora Kupe, koja izvire ispod stijene kroz dva sifona u jezerce promjera tridesetak metara, odakle tvori najdužu hrvatsku rijeku od 296 km. 
  1. dannakon doručka krećemo na cjelodnevni 4×4 foto safari u lovište Bukovača. Gorski Kotar je zeleno srce Hrvatske koji obiluje biljnom i životinjskom raznolikošću, stanište je tri velike zvijeri – medvjeda, vuka i risa, što je jedinstveno za ovaj dio Europe. Od krupne divljači još možemo vidjeti kralja šume, a to je jelen obični, njegovu manju izvedenicu srnjaka, te divlje svinje. Tijekom ture osiguran lovački gablec na panju. 
  1. dandoručak, 4×4 safari na Bijele i Samarske stijene – strogo zaštićeni lokalitet najraznolikijih krških pojava u prirodi. Tijekom ture osiguran lovački gablec na panju.
  1. dannakon doručka, na putu prema Zagrebu posjećujemo vidikovac Orlove stijene iznad kanjona Kupe