Vojna tura

U samom središtu Hrvatske, na spoju Dalmacije i Slavonije nalazi se Karlovac. Nastao na raskrižju starih antičkih cesta – Karoline, Luizijane i Jozefine.

U srednjem vijeku Karlovac je bio jedina poveznica u doba renesanse, a tako je sve do današnjeg dana. Gradom prolazi prolazi suvremena autocesta, te državna cesta koja spaja kontinentalnu Hrvatsku sa Slavonijom i Dalmacijom .

Dakle, svi putevi vode preko Karlovca pa tako i u vojne svrhe. Oduvijek je bio vojni grad, od rimskih logora do modernog zapovjedništva kopnene vojske i NATO-a, tijekom svih ratova.

Bio je vojni grad i za vrijeme bivše Jugoslavije iza koje je ostalo mnogo skrivenih i napuštenih vojnih objekata, misterioznih priča, čak 8 katova pod zemljom.

Istražite ih s nama!

Vrsta ture: Vojna tura u 4×4 terencima

Broj osoba: 4-16

 Ponuda obuhvaća: 4×4 safari vožnju terenskim vozilima, vozača/vodiča, slikanje/snimanje go pro kamerama, animaciju uz lokalne priče i legende

 Cijena aranžmana: 550 kn po osobi

 Datum izleta: termin ćemo uskladiti ovisno o vašim željama i našim slobodnim datumima

Ukoliko se odlučite za ovaj aranžman potrebno je uplatiti 50% avansa kako biste rezervirali i potvrdili željeni termin. Nakon potvrdnog maila šaljemo Vam predračun za uplatu i ugovor o izletu.

Za sva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.