Naziv ponude: team building na Velebitu

Vrsta ponude: team building u trajanju od jednog dana

Cijena aranžmana: 749 HRK po osobi

Broj osoba: 4-40

Mogući termin: tijekom cijele godine uz prethodnu najavu od minimalno 5 dana

Ponuda obuhvaća: organizirani prijevoz, ulaznicu u Nacionalni park Sjeverni Velebit, kasni ručak na Zavižanu s pićem dobrodošlice (domaća rakijica), stručno vodstvo uz licencirane vodiče, osiguranje od nezgode, troškove organizacije

Ponuda ne obuhvaća: aktivnosti po izboru u adrenalinskom parku

Opis programa:
Naša avantura započinje u Karlovcu, gdje je ujedno mjesto sastajališta na kojem vas čeka organizirani prijevoz s putničkim kombijem ili autobusom, ovisno o veličini grupe.
Nakon upoznavanja i kavice s vodičima krećemo put predivne Like. Aktivnosti koje se tamo nude zaista su mnogobrojne; alpinizam u adrenalinskom parku, penjanje na umjetnoj stijeni, zip line, paintball, streličarstvo, quad safari, itd. Ovisno o Vašim željama i aktivnostima koje biste htjeli isprobati, prilagodit ćemo ukupno vrijeme boravka. Ipak, predlažemo da to ne bude dulje od cca 2h kako bismo stigli obići ostale lokacije koje smo vam pripremili. Nakon sportsko-natjecateljskog dijela naše avanture sigurno ćete ožedniti, stoga je vrijeme za posjet Velebitskoj pivovari. Svijetlo, tamno, malo ili veliko, pivo je odličan izbor za opuštanje na svježem zraku. Put nas dalje vodi u Štirovaču, na južni dio Nacionalnog parka Sjeverni Velebit u kojoj možete uživati u pogledu na velike crnogorične šume i rijetkim izvorima pitke vode.

Ipak nećemo vam otkriti sve detalje, ostatak mistične planine Velebit doživite sami…

Posljednja stanica našeg izleta jest Kuterevo – utočište za mlade medvjede i sklonište za medvjeđe siročiće smješteno u uskoj velebitskoj uvali. U Kutarevu završavamo avanturu i vozimo vas u grad odakle smo krenuli – Karlovac.

Dodatni info: ponudu za team building na Velebitu možemo razdijeliti na aktivnosti u trajanju od 2 dana, s noćenjem u predivnom hotelu “Stara Lika” **** u centru Gospića. Hotel raspolaže sa 28 smještajnih jedinica i to sa 25 dvokrevetnih soba i 3 apartmana. Više detalja možete vidjeti OVDJE

Ukoliko se odlučite za ovaj aranžman potrebno je uplatiti 50% avansa kako biste rezervirali i potvrdili željeni termin, nakon potvrdnog maila šaljemo Vam predračun za uplatu.

Za sva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.