4 dana 4×4 foto safari Gorski kotar

Opis ture:

  1. dan:

Dolazak u Hotel Risnjak/Fužine, restoran Volta, ručak u 13h.

Odmah nakon ručka krećemo u avanturističku vožnu terencima kroz Park Prirode Risnjak sve do izvora Kupe, koja izvire ispod stijene kroz dva sifona u jezerce promjera tridesetak metara, odakle tvori najdužu hrvatsku rijeku od 296 km. 

  1. dan:

Nakon doručka krećemo na cjelodnevni 4×4 foto safari u lovište Bukovača. Gorski Kotar je zeleno srce Hrvatske koji obiluje biljnom i životinjskom raznolikošću, stanište je tri velike zvijeri – medvjeda, vuka i risa, što je jedinstveno za ovaj dio Europe. Od krupne divljači još možemo vidjeti kralja šume, a to je jelen obični, njegovu manju izvedenicu srnjaka, te divlje svinje.

Tijekom ture osiguran lovački gablec na panju. 

  1. dan:

Doručak, 4×4 safari na Bijele i Samarske stijene – strogo zaštićeni lokalitet najraznolikijih krških pojava u prirodi. Tijekom ture osiguran lovački gablec na panju.

  1. dan:

Nakon doručka, na putu prema Zagrebu posjećujemo vidikovac Orlove stijene iznad kanjona Kupe.

Ponuda obuhvaća: smještaj i polupansion u hotelu Risnjak/Volta, vožnju u profesionalnim 4×4 vozilima, foto-safari + vodiča, 2. i 3. dan gablec s tradicionalnim domaćim jelima u šumi na panju, slikanje/snimanje go pro kamerama

Cijena aranžmana: 5.775 kn po osobi (all inclusive) 

Broj osoba: 2-16

Datum izleta: datum izleta ćemo uskladiti ovisno o Vašim željama i našim slobodnim terminima, no potrebno je rezervirati 14 dana prije.

Ukoliko se odlučite za ovaj aranžman potrebno je uplatiti 50% avansa 7 dana prije putovanja kako biste rezervirali i potvrdili termin. Nakon potvrdnog maila šaljemo Vam predračun za uplatu i ugovor o izletu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.