Naziv ponude: 4×4 foto safari Gorski kotar – 4 dana

Vrsta ponude: vožnja u 4×4 terencima i obilazak predivnih lokacija za fotografiranje u trajanju od 4 dana

Cijena aranžmana: 5.775 HRK po osobi (all inclusive)

Broj osoba: 2-16

Mogući termin: tokom cijele godine uz prethodnu najavu od minimalno 14 dana. Ukoliko se odlučite za ovaj aranžman potrebno je uplatiti 50% avansa 7 dana prije putovanja kako biste rezervirali i potvrdili termin. Nakon potvrdnog maila šaljemo Vam predračun za uplatu.

Ponuda obuhvaća: smještaj i polupansion u hotelu Risnjak/Volta, vožnju u profesionalnim 4×4 vozilima, foto-safari + vodiča, 2. i 3. dan gablec s tradicionalnim domaćim jelima u šumi na panju, slikanje/snimanje go pro kamerama

Opis aktivnosti po danima:

  1. danDolazak u Hotel Risnjak/Fužine, restoran Volta, ručak u 13h. Odmah nakon ručka krećemo u avanturističku vožnu terencima kroz Park Prirode Risnjak sve do izvora Kupe, koja izvire ispod stijene kroz dva sifona u jezerce promjera tridesetak metara, odakle tvori najdužu hrvatsku rijeku od 296 km. 
  1. danNakon doručka krećemo na cjelodnevni 4×4 foto safari u lovište Bukovača. Gorski Kotar je zeleno srce Hrvatske koji obiluje biljnom i životinjskom raznolikošću, stanište je tri velike zvijeri – medvjeda, vuka i risa, što je jedinstveno za ovaj dio Europe. Od krupne divljači još možemo vidjeti kralja šume, a to je jelen obični, njegovu manju izvedenicu srnjaka, te divlje svinje. Tijekom ture osiguran lovački gablec na panju. 
  1. danDoručak, 4×4 safari na Bijele i Samarske stijene – strogo zaštićeni lokalitet najraznolikijih krških pojava u prirodi. Tijekom ture osiguran lovački gablec na panju.
  1. danNakon doručka, na putu prema Zagrebu posjećujemo vidikovac Orlove stijene iznad kanjona Kupe.